Poorten

Een gevoel van
veiligheid

Uw bedrijfsterrein of privé terrein herbergt kostbare bezittingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan computers, machines, auto’s etc. Een goede toegangspoort is dan ook onmisbaar en zeker op een verlaten en donker industrieterrein. 

realisaties van verticale sesampoorten
Sesampoort - Poorten - Stijlvol design - bekijk de video's voor de werking

Een poort met een stijlvol design

Met onze robuuste verticale poorten houdt u ongewenst bezoek buiten. Onze Sesampoort is geschikt voor elk pand en/of bedrijfsterrein. De Sesampoort is niet alleen stevig, maar ziet er ook nog eens erg stijlvol uit. Een Sesampoort is voorzien van fraaie afgewerkte spijlen en kunnen automatisch bediend worden. 

Het verticaal openen van onze poorten

De Sesampoort is de eerste spijlenpoort die verticaal opent welke dan ook breed toepasbaar is voor het afsluiten van uw bedrijfsterrein of privé terrein. Onze poort biedt niet alleen een elegante entree maar zijn vooral een interessante oplossing bij ruimtegebrek. In geopende verticale stand zijn deze poorten namelijk slechts 70 cm breed. 

Sesampoort - Poorten - verticale bedrijfspoort - voordelen

Voordelen

De Sesampoort biedt niet alleen een elegante entree, maar heeft nog veel meer voordelen zoals de toepasbaarheid bij ruimte gebrek voor een draaipoort of schuifpoort.

realisaties van verticale sesampoorten

De maximale overbrugging de Sesampoort

Met één enkele Sesampoort kunt u een doorgang van maximaal 10 meter afsluiten en met een dubbele Sesampoort kunt u dus tot 20 meter afsluiten. De hoogte van de spijlen van onze poorten zijn 1,50 meter tot 3,00 meter hoog.