Over ons

Wie is Sesampoort

Sesampoort is een bedrijf dat een spijlenpoort produceert die verticale open gaat. Het is een poort die het mogelijk maakt om een grote doorgang af te sluiten en maar een kleine ruimte nodig heeft als de poort verticaal geopend is.

verticaal openende spijlenpoort genaamd Sesampoort - over ons

Opgericht in

2007

Willy Thijssen is vanuit het automatiseren van schuif- en draaipoorten in het jaar 2007 begonnen met het ontwikkelen van de spijlenpoort die verticale open gaat. Die de naam te danken heeft aan het verhaal Ali baba en de veertig rovers waar de toverspreuk “Sesam open U” in voor komt. Dit was de geboorte van de naam Sesampoort.

Sesampoort - Poorten - verticale bedrijfspoort - montage

Montage

De sesampoort wordt in onze werkplaats door ons zo compleet mogelijk opgebouwd afgesteld en voorzien van alle extra opties.

Een nieuwe partner toegetreden

Mark Swinkels is vanuit de agrarische sector waar hij ook met techniek te maken had vanaf 2020 bij Sesampoort betrokken. Samen bouwen zij de poorten op in de werkplaats naar wensen van de klant. Als de poorten opgebouwd zijn worden deze afgesteld en getest voordat de Sesampoort op transport gaat.

realisaties van verticale sesampoorten

Meer weten over ons?

Bent u benieuwd welke oplossing wij voor uw terrein kunnen bieden? Neem dan hieronder contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over ons en ons product.